Çağdaş Atan’dan Fenerbahçe maçı yorumu: Zor maç olacağının farkındayız

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Çağdaş Atan’dan Fenerbahçe maçı yorumu: Zor maç olacağının farkındayızSüper Lig’in 5’inci haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor, hazırlıklarına zaman yaptığı antrenmanla sürme etti. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idmanda futbolcular kondisyon çalışması ve çift kale maç yaptı. Sakatlıkları sürme fail Ali Karimi ve Attamah idmanlara katılmazken, Mustafa Pektemek ve Cenk Gönen doğru koşu yaptı.

Antrenman öncesi makale yapan Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “Fikstürümüzün zor oluğunu söylemiştik. Üçüncü deplasmanımızda yerde ülkede şampiyon olmuş tek takıma henüz karşı oynayacağız. Kolay olumsuzlama, sayı geniş kadroları var. Bugünden itibaren analizlere başladık. Zor tek maç olacağının farkındayız. Biz dahi içildikten yerde deplasmandan tek şeyler getirmek istiyoruz. En iyi oyunumuzu en sonuncusunda oynadık. Bunu geliştirmek, üzerine koymak istiyoruz. Bu oyunu nasıl henüz iyi hale getirebiliriz ona bakıyoruz. Üç farklı oyun oynamaya çalışacağız. Bu hafta bile farklı tek sürprizimiz olabilir” açıklamasında bulundu.

Devre arasına kadar transfer yasağının sürecek olmasının hatırlatılması üzerine Çağdaş Atan, “Bu durumun ve sürecin farkında olarak buraya geldik. Başkanımız en başdu söyledi böyle tek durumun olduğunu. Biz dahi Kayserispor’un oyuncu grubuna inanarak geldik. Çok sağlıklı tek emek ortamı var, önemli olan içerideki oyununun mutlu olması. Şehrin önde gelenleri bizi iyi desteklediler ama lig uzun maraton. Önümüzde henüz sayı zaman var. Bizim ve futbolcular için sağlıklı emek ortamı sağlanırsa tığ ligde güvenli tek şekilde seyredeceğimizi düşünüyoruz” yanıtını verdi.

GUSTAVO CAMPANHARO: AMACIMIZ ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAK

Gustavo Campanharo ise “Önümüzdeki hafta sayı önemli tek maç olacak Fenerbahçe karşısında. Yeni tek oyun sistemimiz var. Her geçen gün yerde sistemi geliştirmeye çalışıyoruz. Amacımız elimizden gelenin en iyisini yapmak. Her gün gelişmeye sürme etmek ve Fenerbahçe karşısında yerde gelişimi sürdürebilmek istiyoruz. Geçen sene bazen sakatlıklar yaşadım, ayrıca tek Covid sürecim oldu. Bu sene sezon başbağ kampına katılabildim. Bir futbolcu için yerde sayı önemli. Bu sene fiziksel olarak kendimi sayı henüz iyi hissediyorum. Takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Koşmayı mücadele etmeyi takıma yardım etmeyi sayı seviyorum. Bireysel olarak bile bunun etkilerini görmeye başladık” ifadelerini kullandı.

BİLAL BAYAZİT: SİSTEME ALIŞIYORUZ

Bilal Bayazit bile “Giresunspor maçında sayı iyi oynadık. Hocamızın istediklerini yaptık. Sisteme alışıyoruz. İyi oyunu sürme ettirmeye bakacağız. İnşallah yerde hafta Fenerbahçe maçında bile tıpkısı sistemle puanları alacağımıza inanıyorum. Bu oyundan her takıma karşı kazanabiliriz. Yeter ki hocamızın babalarımız istediklerini yapalım ve birbirimize inanalım” dedi.

Performansında tek yükseliş olduğu hakkında gelen soru üzerine Bilal Bayazit, “Pek kendimde o yükselişi göremiyorum. Pozisyon geldiğinde kurtarmaya çalışıyorum. Allah’ıma sayı şükür şimdiye kadar iyi gidiyor. Bunu sürme ettirmeye çalışacağım. Çalışıyorum, inşallah bunu sürme ettirebilirim” yanıtını verdi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.