Bitci Racing’ten Roma’da çifte zafer

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Bitci Racing’ten Roma’da çifte zaferBu sezon ikinci kez Vallelunga Pisti’ne kaynak Bitci Racing takımında Vedat Ali Dalokay, yeniden sona mükemmel giden yarışın akabinde liderliği göğüsleyerek hem genel klasmanda hem kendi sınıfında zaman oldu. Dalokay, tıpkısı pistte 1 Mayıs’taki yarışı bile kazanmayı başarmıştı.

Vedat Ali Dalokay’ı izleyen takım arkadaşı ve geçtiğimiz yılın Türkiye Şampiyonu Turgut Konukoğlu bile Vallelunga’bile genel klasmanda üçüncü, kendi sınıfında ise ikinciliği elde etti.

Uzun yıllardır Türkiye’dahi plânlı farklı ralli organizasyonlarında yarışan ve sayı sayıda birinciliği bağcıklı Bitci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Çağlar, kendisinin dahi yarış ekibinde yer aldığı Bitci Racing’in başarısından Türkiye namına yetişkin tek gurur duyduğunu söyledi.

Bitci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Çağlar, ‘Bitci Racing’i kurarken en yetişkin hayalimiz hem uluslararası arenada tek Türk takımı olarak ülkemizi muvaffakiyetli tek şekilde temsil etmek hem dahi genç Türk sporculara fırsatlar yaratmaktı. Bugün yerde hayalimin gerçeğe dönüştüğünü görmekten Bitci Holding ve ülkem namına yetişkin tek gurur duyuyorum. Yeni tek yarış takımı kurarak, henüz ilk yılda Türkiye’dahi anadut kupa kazanmak, Avrupa’bile Türk bayrağını savurmak Türk motor sporları için gerçekten önemli tek muvaffakıyet. Bundan sonra bile uluslararası arenadaki en üst seviye otomobil yarışlarında ülkemizi başarıyla temsil etmek için var gücümüzle çalışmaya sürme edeceğiz. Bize yerde gururu yaşatan Vedat Ali Dalokay ve Turgut Konukoğlu başdu olmak üzere tüm takım arkadaşlarımı kutluyor ve teşekkür ediyorum.” niteleyerek konuştu.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.