“Bir süreliğine dışarı çıkın”: Toni Kroos kamusal hayattan çekiliyor

fator

New member
“Bir süreliğine dışarı çıkalım”
Toni Kroos kamusal hayattan çekildi

Mevcut bağlantıyı kopyala

Uzun ve başarılı kariyerinin sonunda Toni Kroos, 2024'te bir kez daha ilgi odağı olacak. Eski dünya şampiyonu bunu hissediyor ve taraftarlar ve medya için önemli bir karar veriyor.

Toni Kroos önümüzdeki birkaç ay boyunca halktan çekilecek. Yaz aylarında aktif kariyerine son veren futbolcu, “Sadece biraz kendime vakit ayırmak istiyorum” dedi. Kardeşi Felix'le birlikte yayınlanan “Einfach mal Luppen” adlı podcast'te 34 yaşındaki oyuncu şunları söyledi: “Önümüzdeki birkaç ay içinde kendimi gazetelerde yer almak veya alıntı yapmak istemiyorum.” 2014 dünya şampiyonunun da şimdilik popüler podcast'te yer almayacağını söyledi.

Kroos, baharda Real Madrid'le altıncı Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandı; Daha sonra kendi evindeki Avrupa Şampiyonası'nda milli takımla tekrar yer aldı ve burada İspanya'ya karşı çeyrek finalde elendi. Bu onun aktif bir futbolcu olarak son maçıydı.

Kroos: “Hiçbir zaman reklam peşinde koşmadım”

Kroos, sürekli ilgi odağı ve kamuoyunun gözü önünde olduğu bu yılın kendisi için “çok çok dolu, özel bir yıl” olduğunu söyledi. “Beni temel ayarlarımda tanıyan herkes, bunun aslında hiçbir zaman aradığım şey olmadığını bilir.” Başarıları ve çeşitli konularda sıklıkla yaptığı net açıklamalar nedeniyle bunun elbette önlenemeyeceğini itiraf etti.

Son dönemde çeşitli gala ve ödül törenlerine de konuk oldu, çok güzeldi. Salı akşamı, dünya derneği FIFA tarafından düzenlenen bir etkinlikte Kroos, yılın 11'i arasında seçildi. Dünya futbolcusu seçiminde yedinci oldu.

Podcast yok, seyahat yok

Kroos, podcast bölümünde eski iş göremezlik belgesine atıfta bulunarak “Toni sarı sertifikayı gönderdi” adlı bölümünde, yakın geleceğe yönelik bu tür soruşturmaları ve randevuları artık iptal ettiğini açıkladı. Greifswald yerlisi, “gerçekten halkın gözünden uzak olmak istiyor” dedi. “Bunu şahsen kendim için istiyorum.”

Ayrıca bu aşamayı seyahat için kullanmak istemiyor. “Üç ay boyunca seyahat söz konusu olduğunda her şeyi minimuma indireceğim.” Profesyonel bir futbolcu olarak sürekli hareket halindeydi ve bu onu rahatsız ediyordu.

dpa