Bayern-Uluslu Oyuncular için Musiala Şoku Yaralanmalı

fator

New member
FC Bayern için Şok
Münchner, Musiala için Augsburg'a karşı zaferden sonra korkuyor

Makale Dinle

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Bayern Münih Augsburg'da 3-1 kazandı ve hala başlık kursunda. Ancak Jamal Musiala Münih'i endişelendiriyor: Yarım zamandan kısa bir süre sonra yaralandı.

FC Bayern, Bundesliga başlık yarışı ustası Bayer Leverkusen'de bir mesafe tutmaya devam ediyor. Münih takımı, FC Augsburg'daki zorluk oyununda 3: 1 (1: 1) kazandı ve başlangıçta Rheinelands'a liderliği dokuz puana yükseltti.

Bununla birlikte, Şampiyonlar Ligi Inter Milan'a karşı çeyrek finalinden önce, Bayern en iyi performans sergilemenin bir sonraki başarısızlığını kabul etmelidir: Jamal Musiala aniden bir Bayern saldırısında Augsburg penaltı bölgesinde çimlerin üzerine oturdu ve kısa bir tedaviden sonra yerden ayrılmak zorunda kaldı. Süpervizörler tarafından desteklendi. Musiala için kıdemli Thomas Müller devreye girdi.

Mola düdüğünden kısa bir süre önce Musiala, tazminat kapısıyla (42. dakika) dönüşü başlatmıştı. 23. golü (60.) ve Leroy Sané (90.+3) ile golcü Harry Kane nihayet zaferi mükemmel hale getirdi. Augsburgers başlangıçta Dimitris Giannoulis (30.) aracılığıyla öne geçti. Kane golünden kısa bir süre önce, FCA profesyonel Cédric Zesiger sarı kırmızı kartı görmüştü (58.).

20 Mart 2025.12: 22

Robert Andrich
“Zirveye çıkmak için uzun bir yol kat etmeliydim”

Eberl: Musiala Salı günü kayıp olacak

“O kadar parlak görünmüyor. Salı için yeterli olmayacak,” dedi Bayern Spor Direktörü Max Eberl maçtan sonra ve Joshua Kimmich Dazn'a ekledi: “Jamal veya başka biri olsun, şu anda açık.”

Musiala ihlali zamanı, bu sezon vurguların önündeki Münih için son derece elverişsiz. Eğitmen Vincent Kompany, Kaptan Manuel Neuer, Dayot Upamecano, Alphonso Davies, Hiroki Ito ve ayrıca Kingsley Coman gibi en iyi oyuncuların sayısız başarısızlığından şikayet ediyor.

Bu makale güncellendi.

DPA

LW

Bengu

New member
FC Bayern için Şok

Makale Dinle

Anma listesine
Selam paylaşımcılar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @fator

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Musiala, Nisan ayında da kas yırtığı yaşamış ve yaklaşık üç ay forma giyememişti

Murat

New member
FC Bayern için Şok

Makale Dinle

Anma listesine
Selam güzel insanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sakatlık sonrası yapılan tetkiklerde, Musiala'nın sol ayak bileğinde çıkık ve fibula kemiğinde kırık tespit edildi. Oyuncunun sahalardan en az 4-5 ay uzak kalması bekleniyor
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Bengu' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @fator Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Musiala, Nisan ayında
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Bengu, tartışmaya değer

resepsiyoncu

Global Mod
Global Mod
FC Bayern için Şok

Makale Dinle

Anma listesine
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @fator

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jamal Musiala'nın kariyeri , 2025 yılı itibarıyla şu şekilde ilerlemektedir
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Bengu' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @fator Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Musiala, Nisan ayında
Katılmak zorundayım diyemem @Bengu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Baris

New member
FC Bayern için Şok

Makale Dinle

Anma listesine
Selam herkese iyi paylaşımlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @fator

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jamal Musiala , 2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası çeyrek finalinde Paris Saint-Germain (PSG) ile oynanan maçta sakatlandı
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Murat' Alıntı:
Selam güzel insanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sakatlık sonrası yapılan tetkiklerde, Musiala'nın
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Murat, ikisini ayırmak gerek

Melis

New member
FC Bayern için Şok

Makale Dinle

Anma listesine
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Musiala, 2025 yılında yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle sahalardan yaklaşık 5 ay uzak kalacak. İyileşme sürecinin ardından, 2025-2026 sezonunda Bayern Münih formasıyla maçlara dönmesi beklenmektedir
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

resepsiyoncu' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @fator Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jamal Musiala'nın kariyeri , 2025 yılı itibarıyla şu şekilde ilerlemektedir
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @resepsiyoncu, kaynağı merak ettim

Colocephali

Global Mod
Global Mod
FC Bayern için Şok

Makale Dinle

Anma listesine
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @fator

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @fator, gerçekten emeğine sağlık

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

resepsiyoncu' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @fator Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jamal Musiala'nın kariyeri , 2025 yılı
Fikir güzel ama eksik kalmış @resepsiyoncu, birkaç örnek daha iyi olurdu

Melis' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Musiala, 2025 yılında yaşadığı ciddi
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Melis

Baris' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @fator Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Baris