Ali Koç: MHK, TFF’yi ‘yapay zeka’ adıyla uyutuyor!

Colocephali

Global Mod
Global Mod
Ali Koç: MHK, TFF’yi ‘yapay zeka’ adıyla uyutuyor!

30.12.2022 15:15 Son Güncelleme: 30.12.2022 15:17

ALİ KOÇ’UN AÇIKLAMALARI:

Uzun süre sonra hiç istemediğimiz tek konuyla ilgili sizlerle beraberiz. Dikkat edenler olmuştur, son zamanlarda 3 kez, akraba 5 Kasım, akraba 24 Kasım, akraba dahi 28 Kasım’bile olmak üzere MHK ile ilgili bazen söylemlerde bulunmuştum. FF’nin kronikleşmiş hakem sıkıntısını gidermek için samimi şekilde çalıştığını yeni metotlar getirdiğini, yeni testler getirdiğini, tek tahavvül olduğunu yalnız yerde dönüşümün muvaffakiyetli olması için MHK’nın tıpkısı yolda yürümesi gerektiğini söylemiştim. Fenerbahçe olarak ciddi şüphelerimiz olduğunu, hoşumuza gitmeyen şeyler olduğunu belirtmiştim.

Erden Timur: Golün neden iptal edildiğiyle ilgili tığ dahi makale bekliyoruz

Sivasspor-Galatasaray maçında yaşananlar bizi ciddi şekilde rahatsız etmiştir. TFF’nin samimi tek şekilde çalıştığını söylemiştim. ün geceki maçtan sonra endişelerimiz tavan yaptı, zirve yaptı. Hakem hatası, şampiyonluk yarışındaki başka takımlara bile engelleme sağlamıştır. Dün gece oynanan maçın, tek hakem hatası yüzünden tek takımın yarar sağlaması olumsuzlama, şampiyonluk için yarışan takımlara ve Sivasspor’un yarıştığı kulvarda bile tek değişikliğe yol açtığını ifade etmek istiyorum.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.