2024 Avrupa Şampiyonası'nda Almanya – İsviçre: Bu Nagelsmann'ın kadrosu

fator

New member
Son grup maçı
Bu Nagelsmann'ın İsviçre'ye karşı kadrosu





DFB takımının İsviçre karşısındaki kadrosu Macaristan karşısındaki kadrosuyla aynı

© Federico Gambarini / DPA


Kazanan takımı asla değiştirmeyin: Beklendiği gibi, Almanya'nın milli antrenörü Julian Nagelsmann, ilk iki grup maçında yaptığı gibi, İsviçre'ye karşı üçüncü Avrupa Şampiyonası maçında da aynı onbirliyi sahaya gönderiyor. Bu adamların bunu düzeltmesi gerekiyor.





Grup zaferi ve mümkün olan en iyi üçüncü başarı – Julian Nagelsmann'ın Alman milli futbol takımının Pazar günü (21.00/ARD/Magenta TV) Avrupa Şampiyonası ön eleme turunun bitiminden önceki net hedefi bu. yıldız-Ticker) Frankfurt'ta İsviçre'ye karşı. İsviçreli oyuncuyla düellodan önce milli antrenör, “Bir oyunu kazanmak için oynarsınız. Art arda ne kadar çok oyun kazanırsanız özgüveniniz o kadar artar” dedi. 36 yaşındaki oyuncunun savunma dörtlüsü için yaklaşmakta olan sarı kart cezalarına rağmen yine aynı ilk 11'e güvenmesinin nedeni de bu.


Almanya-İsviçre Avrupa Şampiyonası maçının kadrosu




Başlama vuruşundan yaklaşık 75 dakika önce DFB, Frankfurt'taki maçın resmi takım kadrosunu açıkladı:

  • Amaç: Manuel Neuer
  • Savunma: Joshua Kimmich, Jonathan Tah, Antonio Rüdiger, Maximilian Mittelstädt
  • Orta saha: Robert Andrich, Toni Kroos, İlkay Gündoğan (kaptan), Jamal Musiala, Florian Wirtz
  • Saldırı: Kai Havertz

Aynı zamanda A Grubu'nun diğer maçı da Stuttgart'ta İskoçya ile Macaristan arasında oynanıyor.


Ancak milli oyuncular için, eleme aşaması için psikolojik açıdan önemli olan sadece Avrupa Şampiyonası A Grubu'nda birinci olmak değil. DFB profesyonelleri, 2017'de Konfederasyon Kupası'nı kazandığından bu yana ilk kez bir turnuva bonusunu cebe indirebildi. Grubu kazanmanın ilk taksiti 50.000 Euro'dur. Yedi yıl önce Rusya'daki Dünya Kupası kostümlü provasında turnuvayı kazanmayla aynı miktar. Grupta ikinci sırayı alacak bir takım henüz yok, İsviçre'ye yenilseler bile bu kesin olacak.


İsviçre Almanya'ya karşı şu şekilde rekabet ediyor:



tkr

#Konular