Zinedine Zidane'ın FC Bayern Münih'te teknik direktör adayı olduğu söyleniyor

fator

New member
Eğitmen arama
Zizou kenardayken mi? Zinedine Zidane'ın Bayern'in eşiğinde olduğu söyleniyor





Zinedine Zidane Münih'e mi yaklaşıyor? Fransız futbolcu, Real Madrid'in teknik direktörü olarak üst üste üç kez Şampiyonlar Ligi'ni kazandı.

© Manu Fernandez / DPA


Julian Nagelsmann milli takıma koçluk yapmaya karar verdi. Yani FC Bayern'in başka birine ihtiyacı var. Zinedine Zidane'ın Alman rekor şampiyonlarıyla sözleşme imzalamak üzere olduğuna dair artan göstergeler var.





Basında çıkan bir habere göre FC Bayern Münih, Zinedine Zidane'ı teknik direktör olarak kadrosuna katmak üzere. İspanyol “Mundo Deportivo” gazetesinin Cuma günü bildirdiği gibi, Fransız dünya ve Avrupa şampiyonunun yeni sezonda Thomas Tuchel'in yerini almasına “sadece bir adım uzakta” olduğu söyleniyor.



Julian Nagelsmann'ın milli teknik direktör olarak sözleşmesini Cuma günü 2026'ya kadar uzatmasının ardından, 51 yaşındaki oyuncu en iyi aday oldu. Buna göre, sözleşme henüz imzalanmamış olsa bile “pratik olarak bir anlaşma imzalandı” denildi. Bu sadece küçük bir mesele, bu yüzden Zidane spor yönetiminden savunma için takviye istedi.


Julian Nagelsmann en iyi adaydı




Şu ana kadar Nagelsmann aday listesinde bir numara olarak görülüyordu. Ancak Tuchel'in selefinin dönüşü, Alman Futbol Federasyonu ile uzun süreli bağları nedeniyle sona erdi. Avusturya milli takımının teknik direktörü Ralf Rangnick de takas edildi. Bayern, Haziran 2025'in sonuna, yani bu yaz başında devam edecek olan sözleşmeyi sona erdirmek için Şubat ayının sonunda Tuchel ile anlaştı.


FC Bayern Münih

Tuchel gidiyor ama kim geliyor? Bir bakışta eğitmen adayları





İspanyol spor gazetesi “Marca” Pazar günü Münih takımının geçtiğimiz birkaç gün içinde eski başarılı Real Madrid teknik direktörünün menajeriyle temasa geçtiğini bildirmişti. Bayern, Zidane'ı imzalamakla ilgilendiğini ifade etti.


Zinedine Zidane hakkında her zaman spekülasyonlar var




Zidane, Şubat ayında koçluk koltuğuna yakında döneceğini duyurdu. Ancak Fransız, tekrar nereye ve ne zaman katılacağını açık bıraktı. Üç kez dünya futbolcusu, 2016'dan 2018'e ve son olarak 2019'dan 2021'e kadar Real Madrid'i çalıştırdı. “Royal” ile diğer şeylerin yanı sıra üst üste üç kez Şampiyonlar Ligi'ni kazandı.


Madrid'den ayrılmasından bu yana, çeşitli kulüplerde teknik direktörlüğe geri döneceği yönünde spekülasyonlar tekrarlanıyor. Örneğin Zidane'ın oyuncu olarak aktif olduğu Juventus Torino'da ya da Fransız seçme antrenörü olarak. Fransa'da milli teknik direktör Didier Deschamps'ın sözleşmesini 2026 Dünya Kupası'na kadar uzattı. Franck Ribéry de Zidane hakkındaki spekülasyonlarda rol oynayabilir. Yakın zamanda kulüp patronlarının bir “düşünce oyunu” oynadıkları bildirildi – Ribéry, eğer baş antrenörlük görevini devralırsa vatandaşı Zidane ile birlikte sevdiği kulübe yardımcı antrenör olarak dönebilirdi.


bu
DPA

#Konular